Assortiment nieuwe scooters

Een kleine greep uit het assortiment van wat Brian Bikes kan leveren.

Alle Genoemde prijzen zijn inclusief kosten rijklaar- en kentekenkosten. Exclusief inruil , eventuele kortingen en/of cashback acties.
Alle nieuwe scooters worden verkocht met fabrieksgarantie en een gratis 1e beurt bij 500 gereden kilometers , kortom met de service die u van ons mag verwachten.

Nieuwe scooters kopen van AGM

Nieuwe scooters kopen, ook dat kan bij Brian Bikes. Wij zijn officieel AGM dealer wat inhoudt dat u als klant bij ons zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe scooter of bromfiets. Tevens voorzien wij u van reparatie, onderhoud, onderdelen, accessoires en schadeherstel voor uw AGM scooter. Helaas kan er onderweg altijd pech de kop opsteken, niets vervelender dan een lekke band en daarom bieden wij de mogelijkheid om uw scooter bij pech op te halen.

Enjoy life, Ride AGM

AGM is al jarenlang hét Nederlandse scootermerk dat actief is op de nationale en internationale markt. Vanwege ons brede scala aan modellen hebben wij een scooter voor iedereen.

Omdat ook wij de scooterpassie delen is ons motto ‘Enjoy life, ride AGM’. Scooter rijden is niet alleen leuk maar ook reuze handig. Onze scooters zijn zuinig en met de nieuwe garantietermijn van 3 jaar op de motoren is de keuze voor een AGM scooter een heel verstandige keuze. Onze scooters zijn van alle markten thuis, voor woon-werkverkeer, boodschappen of heerlijk de omgeving verkennen. Een AGM zorgt ervoor dat je geniet van het scooter rijden.

Mogelijkheden en aanbod scooters

U heeft bij ons de mogelijkheid om uw nieuwe scooter te financieren en uw oude scooter in te ruilen. Op de webshop staan niet alle scooters die wij kunnen leveren, Kijk voor alle AGM Scooters op de AGM website , Of neem even contact op met Brian Bikes.

Voorwaarden 3 jaar Motorgarantie van AGM

Garantieafhandeling:
Fabrieksgarantie zal door AGM alleen gegeven worden op de onderdelen en indien de scooter in onderhoud is bij een erkende AGM dealer. De onderdelen zullen onder garantie worden geleverd, maar het arbeidsloon zal voor uw eigen rekening zijn, tenzij anders met uw AGM dealer overeengekomen.

Garantie:
Bij aankoop van een AGM voertuig ontvangt u standaard 1 jaar garantie tot maximaal 6000 km. Daarbij geven wij vanaf 1 januari 2013 op het motorblok 3 jaar garantie met een maximum van 12000 km. De garantie wordt alleen aan de eerste eigenaar gegeven mits alle onderhoudsbeurten correct en bij de AGM dealer waar de scooter gekocht is, zijn uitgevoerd. De onderhoudsbeurten moeten in het door de AGM dealer aangeleverde onderhoudsboek worden aangetoond.

De garantie die gegeven wordt op het motorblok zal alleen op de onderstaande slijtvaste onderdelen gelden.

Wel 3 jaar motorgarantie:      Geen 3 jaar motorgarantie:        
– Carburateur – Achterkoppeling
– Cilinder en zuiger – Bendex
– Cilinderkop – Variateur
– Inlaatspruitstuk – V-Snaar
– Krukas
– Lagers van overbrengingshuis
– Nokkenas
– Oliepomp
– Startmotor

Wanneer een onderhoudsbeurt:

Minimaal dient er éénmaal per jaar een onderhoudsbeurt plaats te vinden of bij maximaal onderstaande gereden kilometerstanden. De onderhoudsbeurt dient plaats te vinden bij een erkende AGM dealer.

– Eerste beurt 250 – 500 km
– Tweede 1500 km
– Derde 3000 km
– Vierde 4500 km
– Iedere volgende beurt na 1500 km

Garantie is alleen van toepassing op fabrieksfouten en op de niet slijtagegevoelige onderdelen. Bij garantie zal de dealer het defecte onderdeel aan AGM terugsturen. Het nieuwe onderdeel wordt naar de dealer verstuurd als AGM eerst het defecte onderdeel ontvangen heeft.

Uitgesloten van garantie zijn:
Batterijen en accu’s, opgevoerde scooters of scooters waar zelf aan is gesleuteld, breukschade, het kapot trappen van de kickstart deksel, transportschade, voertuigen die gebuikt worden voor off road gebruik, showroommodellen of afgeprijsde artikelen, roestvorming, plasticwerk zoals kuipdelen, verkleuring en op chromen delen.

Garantie vervalt:
Na ondeskundig gebruik, na het niet uitvoeren van onderhoudsbeurten of bij verwijtbare schades zoals het rijden met geen of te weinig olie en/of het gebruik van verkeerde olie of benzine.
Indien uw scooter niet defect blijkt te zijn, zullen er door de agm dealer onderzoekskosten in rekening gebracht worden. Garantie kan alleen verleend worden wanneer het ingevulde onderhoudboekje aanwezig is.

Alle informatie en teksten op deze site zijn onder voorbehoud en er kunnen geen rechten aan ontleend worden. Door Google translate krijgt u eventueel een verkeerde output van de website.

Neem vrijblijvend contact op met Brian Bikes

Neem contact op